Collecties leder – gekeerd lam – pels – imperstof - wol

Onze lederkleding, daar geeft u vorm aan!

Secq Fashion is een modezaak gespecialiseerd in bovenkleding. We bieden u diverse collecties aan in leder (nappa, leer), daim (ledervelour, suède), lam (gekeerd lam, lammy, mouton retourné), pels (bont), winterstoffen (hoofdzakelijk wol) en imperstoffen (ook met pelsvoering) alsook bijhorende accessoires, comfort- en interieurartikelen. Dit in uiteenlopende lijnen (lees meer verder) met telkens het accent op diversiteit van soorten en modellen. Het uitgebreide gamma natuurlijke kleding bij Secq Fashion (van zomerse kledij in leder en daim tot winterkleding in pels) richt zich zowel tot dames als tot heren van alle leeftijden en levensstijlen. Dat betekent bv. dat de jonge collecties niet alleen qua snit zeer progressief ogen, maar ook verbazend betaalbaar zijn! De "Prêt-à-porter" collecties dragen de namen van befaamde productiehuizen (zie rechtsonder op dit scherm) van leder, daim, lam, pelzen en stoffen kleding.

Onder de accessoires vindt je er hoeden, petten, mutsen, sjaals (bont en textiel), bontkragen, bontmutsen, handschoenen, wanten, handtassen, hoofdbanden, riemen, portefeuilles en geldbeugels, ... Dit zijn zowel modeaccessoires als praktische, comfortabele kleinwaren.

Eigen ontwerpen in leder en textiel

  Deze kleding is geïnspireerd door onze ervaringen in de winkel. Hierdoor beantwoorden deze jassen dan ook perfect aan de wensen en de noden van u, onze klant. Dit in combinatie met de laatste modetrends in lederkleding qua vormgeving en kleuren, wat resulteert in een prachtige en stijlvolle mix. De goede reputatie van de Secq Fashion creaties in leder, daim, lam, pels en textiel hebben we grotendeels te danken aan het feit dat Secq synoniem staat voor perfecte pasvorm, maatwerk en afwerking. Bij Secq Fashion worden kledingstukken ontworpen die in volkomen harmonie staan met uw lichaam en uw persoonlijkheid.

Secq Fashion garandeert kwaliteitsvolle, duurzame kleding, gericht op de moderne consument die houdt van comfort en belang hecht aan details; kortom: waar iedereen zich goed in voelt.
Nauwkeurigheid, netheid, verfijning en daarom echt vakmanschap.

Een Secq Fashion creatie is niet enkel lederkleding die functioneel moet zijn, maar een duurzaam kledingstuk dat zijn waarde behoudt. Vorm en functie staan altijd centraal.

Het aanbod is breed: elk mogelijk kledingstuk in eigen kleur- en materiaalkeuze aangevuld met accessoires realiseren in een comfortabele pasvorm.

Prijsbewuste collecties in leder en lam

Hier is natuurlijk de prijs belangrijk, maar de jassen horen wel te voldoen aan onze kwaliteitsnormen. In deze kledinglijn zijn geen bijbestellingen mogelijk. Wees er dus snel bij!

Tip: schrijf u hier in op onze nieuwsbrief en u mist geen enkele nieuwe collectie meer.

Modegevoelige creaties

Deze kledingcollecties zetten de nieuwste modetrends in de verf en volgen de laatste mode van dichtbij. Voor deze collectie raden we u aan er tijdig bij te zijn daar de levering van bestellingen tot wel zes weken kunnen laten op zich wachten. De voorjaarsmodellen zijn er vanaf half februari. De herfst- en wintercollectie vanaf half augustus.

Tijdloze kledinglijn

Slow fashion ten top! Deze collecties zijn zo mogelijk nog meer dan de andere gericht op kwaliteit, soepelheid en lichtheid -maar vooral duurzaamheid - en heeft ook tijdloosheid en uitstekende pasvorm als basisvereiste. Deze bovenkleding in leder, daim, omgekeerd lam, pels en textiel is extreem licht, uiterst soepel, super zacht. Met andere woorden: draagcomfort gegarandeerd en zekerheid van een lange levensduur.
Let wel: duurzaam betekent niet altijd duur.

Kleding op bestelling

Secq Fashion verkoopt collecties van leveranciers waarmee vlot samengewerkt kan worden, met mogelijkheid tot nabestellingen (juiste maat, andere kleur, zoom of mouwen langer, ...). Dit is echter niet altijd mogelijk. Indien nodig produceren wij zelf het model met aanpassingen voor en door de klant. Wij geven u de ruimte van keuze en mogelijkheden.

Hoe het begon

Secq Fashion werd opgericht in 1964 en is tot op vandaag nog steeds een familiebedrijf. Bij de start was de winkel slechts een fractie van wat het nu is. Enthousiasme, doorzettingsvermogen, leergierigheid en opleidingen brachten vakkennis bij en lieten het bedrijf groeien.

Samen met deze stevige basis groeide de winkel uit tot een ruime zaak met atelier voor productie en nazorg. Het landelijke Izenberge is gelegen in dat deel van de Westhoek dat "Bachten de Kupe" genoemd wordt en maakt eveneens deel uit van "Veurne Ambacht". Dit dorp gaf aan onze meest milieuvriendelijke onderneming de ruimte en de mogelijkheid tot uitbreiding. In tegenstelling tot steden zijn hier geen parkeermoeilijkheden!

In 1984 werd Secq Fashion door brand getroffen en volledig in de as gelegd. We bleven echter niet bij de pakken zitten en in 1985 herrees de zaak als een feniks uit zijn as. Groter, mooier en praktischer dan voorheen: aangenamer voor onze gewaardeerde en trouwe klanten.
Dit neemt niet weg dat het onmogelijk is om alles uit voorraad te kunnen leveren. Maar gelukkig is er ons atelier waar alles op zeer korte termijn geconfectioneerd kan worden naar wens van de klant en werken we zoveel mogelijk samen met leveranciers die nabestellingen aannemen.

Vandaag, 2016, kunnen we dus 52 jaar ervaring aanbieden. Een bedrijf dat al zo lang op de markt aanwezig is, is een gevestigde waarde waar u vertrouwen in kan hebben. We zijn fier een goede naam te hebben in onze sector en verdedigen die dan ook met vuur!

Secq Fashion, de speciaalzaak in bovenkleding uit leder, daim, lam, pelzen en textiel biedt duurzame kledingstukken een bijzonder creatieve, eigentijdse meerwaarde. Secq Fashion is een modezaak geworden die de nieuwste modetrends in snit, kleuren en materialen op de voet volgt. Onvermoeibaar en nu al 52 jaar lang!

Lam, pels en wollen stoffen blijven meer dan ooit de ideale natuurlijke materialen om de winter door te komen. Leder, daim en imperstoffen daarentegen kunnen het hele jaar door gedragen worden. De natuur is nu eenmaal op alles voorzien. Ecologisch, milieuvriendelijk en van hernieuwbare bronnen.

Kom eens langs en laat u verleiden om onze collecties voelen en te passen, dit volledig vrijblijvend bij Secq leder fashion.

We begroeten u graag in onze zaak. Voor vragen contacteer ons hier.

Het Secq Fashion team.